“Vanad head lood”

Pühapäeval, 6. oktoobril kell 10:30 avaneb Sally Stuudio galeriis kõige nooremate stuudiolaste näitus. Näituse avamine on avalik ja kõik huvilised on teretulnud! Asume ARS-i kunstilinnakus, Pärnu mnt 154/1.

“Vanad head lood” on Sally Stuudio 5-6 aastaste õpilaste tööde näitus, millel on väljas selle õppeaasta esimesed tööd. Inspiratsiooniallikaks on vanad head lood ehk “Breemeni linna moosekandid”, “Väike nõid” ja “Zeus ja Amaltheia”.

Noored kunstitajad on paberile püüdnud nii nende lugude keskkonna kui tegelased. Nii näiteks Zeusi ja Amaltheia lugu andis hea põhjuse kitsekesena 🐐 uurida, mis on sügise küllusesarve sees.

Näitusel osalevad:

Agata Kukushkina – sündmuse kaanepildil detail Agata tööst.
Karm Metsa, Aaron Mattias Braunbrück, Kalev Kaasik, Teodor Kapp, Harli Ruuben Aas, Eia Sillar, Maksim Roganov, Laura Jalak, Roberta Raus, Nora Peral Tali, Remy Hartnell, Iris Gering, Sofia Mirelle Hindpere, Aleksander Põder, Monic Luann Lindeberg, Lucas Sebastian Lindeberg, Lara Süving, Richard Mändmets, Dagne Ruus, Morgan Põlluäär, Luna Põlluäär, Carmen Emilia Eglīte ja Karl Konrad Markus Kaljuvee.

Juhendasid Anniki Kari ja Ilmi Laur-Paist.

Näitust saab näha 24. novemrini Sally Stuudio galeriis.

kevade märgid jõe ääres

Kuidas hoida toonid elusad ehk vältida muda?

Kolm soovitust, mis aitavad säilitada segamisel värvitoonide sära ja vältida muda eri varjundeid.

Sally T-särgid