KUNSTIÕPETAJATE KLUBI

KUNSTIÕPETAJATE KLUBI

Hea õpetaja, Sally Stuudio ja Kunstihariduse Ühing kutsuvad osalema!

Iga klubiõhtu juhatab sisse Tiina Meeri loeng. Teemad on tema lemmikteemad kunstiajaloost, millest ta räägib kirglikult, põnevalt ja sisukalt. Järgneb modereeritud või vabas vormis vestlus loengu ja parasjagu aktuaalsetel kunstihariduse teemadel koos tassi tee, kohvi ja väikse ampsuga.

“Kahtlustan, et on vähe Tiina Meeri taolisi inimesi siin ilmas, kes oskavad sind justkui panna ajaloosündmusi läbi elama.”

Sally Stuudio õpilase tagasiside 2022

Klubiõhtud toimuvad Sally Stuudio galeriis, ARS-i kunstilinnakus Pärnu mnt 154/1. Nii et lisaks haruldasele võimalusele kuulata Tiina Meeri loengut ning teiste kunstiõpetajatega kogemusi vahetada, saab iga kord näha ka erinevat stuudio õpilaste näitust 🙂

2024 sügishooaeg

14. oktoober: Rene Magritte ja Paul Delvaux – Belgia sürrealismist

18. november: Pieter Bruegel vanem. „Vanasõnad“. Detailne analüüs ja ajalooline taust

“Ausõna, tema elulugu tundvad inimesed oskavad tema nime õigesti kirjutada. Ta taandas oma nimest h-tähe ja kogu ülejäänud perekonnal on see h-täht olemas. Raamatutes võid näha mistahes kirjapilti.”

Tiina Meeri

16. detsember: Kreeka mütoloogiast, Trooja sõja piltidega illustreeritud jutustus

Osalustasu sügishooajal* 75 EUR / Kunstihariduse Ühingu liikmetele 30 EUR hooaeg

Kõik loengud on rohkelt illustreeritud. Sügishooajal osalejaid ootab küllakutse Tallinna 21. Kooli legendaarsele kunstinädalale 2025. a jaanuari alguses 🙂

*Osalustasu hõlmab vastavalt osaleja soovile 1 kuni 3 klubiõhtut 2024. a sügishooajal.

Soovid osaleda?

Soovid osaleda?