fbpx

Plenäär Loomaaias

Suvi on just see aeg, mil saab aja maha võtta – veeta aega sõprade seltskonnas, nautida päikest ja lopsakat loodust ning tegeleda meelepäraste tegevustega. Eriti tore, kui õnnestub need kõik omavahel ühendada ja lisaks joonistada veel natuurist loomi! Ja just seda Sulle pakumegi! Tule võta osa kunstikooli (noored alates 14+) plenäärist, mis toimub 22.-25. augustil Tallinna Loomaaias ja Sally Stuudios iga päev kell 11 kuni 17.

Joonistame ning maalime loomi ja loodust otse natuurist vabas õhus ning võtame suvest viimast! Lõuna kokkame stuudios – koduselt ja tervislikult. Kursuse lõpuks valmib igal osalejal uhke voldikraamat ehk leporello. Juhendab Anniki.

Osalustasu koos õppetööks vajaliku, Loomaaia kuukaardi ja sooja lõunaga on 160 EUR Täpse ajakava ja detailid saadame registreerunutele. NB! Kursusele on ainult 20 kohta! Registreerimine stuudio@sallystuudio.ee

–> Palun võta ise kaasa: päikeseprillid-peakate ja jook. Et sul mugavam oleks, haara kaasa midagi, mille peal istuda!

Kursusel osalemine annab 50% Kunstipraktika arvestusest.