fbpx
Vanalinnas joonistamas

Linnalaagrid 2022

Kohe-kohe on suvi käes ja see tähendab vaid üht – kas paistab päikest või sajab vihma, igal juhul saab saab sõpradega koos kunstitada! Sel hooajal ootame 7-12-aastaseid kunstisõpru linnalaagritesse juunis ja augustis.

Registreerimine telefonil 641 8518 või stuudio@sallystuudio.ee

“Loomult loom”

14.-16. juuni kell 10:00 – 17:00
Tallinna Loomaaias ja Sally Stuudios

Armastatud suvine loomaaia linnalaager tuleb taas! Oodatud on nii kunstisõbrad, kes on varasematel aastatel osalenud, kui ka uued huvilised – kuna loomaaias elab üle 10 000 isendi, siis joonistamis- ja meisterdamisainest jagub alati! Süveneme loomade ja lindude ilmetesse, põnevatesse mustritesse ja isikupärasesse liikumisse. Linnalaagri käigus joonistame natuurist erinevaid loomaaia asukaid. Kursuse lõpuks valmib igal osalejal oma joonistustest voldikraamat. Raamatukaane meisterdame üllatavas tehnikas. 

Päeva esimeses pooles joonistame loomi Tallinna Loomaaias, lõunat sööme Sally Stuudios, kus jätkame ka pärastlõunaste tegevustega.

Osalustasu 125 EUR (sisaldab 3 päeva programmi, kunstivahendid, Tallinna Loomaaia kuupileti ja sooja lõuna).

Juhendajad: Anniki Kari ja Kalli Kalmet

“Jälle kummitab!“

16.-19. august kell 10:00 – 16:00
Tallinna vanalinnas ja Sally Stuudios

Kas tead, kes kummitab aadressil Lühike jalg 9 ja keda võib kohata öösiti Toomkiriku juures ratsutamas? Nendele ja veel teistele salapärastele juhtumitele leiame vastused augustikuise linnalaagri käigus. Läheme otse sündmuspaikadele iidseid vanalinna legende uurima. Joonistame kirikuid, müüritorne ja tänavaid ning ehk õnnestub püüda pildile ka ehtne kummitus!

Kursuse lõpuks valmib igal osalejal oma kummitusteraamat. Kunstitegevuse kõrval jääb aega põnevateks mängudeks ja sõpradega suhtlemiseks. Tule ise ja võta sõber kaasa!

Osalustasu 140 EUR (sisaldab 4 päeva programmi, kunstivahendid ja sooja lõuna).

Juhendajad: Anniki Kari ja Kalli Kalmet