fbpx

viimased vabad kohad!

Head uudised! Saime natuke ruumi juurde ja nii saame võtta juurde 8 õpilast 5-12-aastaste laste kunstiringidesse! Kasuta võimalust ja loo oma lapsele võimalus, mis toetab tema loomingulisust ja käeliste oskuste arengut! Kunst tasakaalustab nutimaailma ekraanide helendavat lumma ning pakub ehedat loomis- ja eduelamust. MAAST MADALAST, KOOS SÕPRADE JA KUNSTIGA!

Õpilastega Tallinna Kunstihoones – Anu Põdra kindad ja armastus . Foto: Annely Köster

VABAD KOHAD:

5-6-aastaste grupp A, esmaspäeviti 18.00-19.10, 2 kohta

7-9-aastatste grupp A, esmaspäeviti 16.00-17.30, 2 kohta

10-12-aastaste grupp A, esmaspäeviti 16.15-17.45, 2 kohta

10-12-aastaste grupp G, pühapäeviti 10.30-12.00, 2 kohta

Ajasurvet leevendab e-kunstikooli tugi põhiõppetööle – kui olete vahepeal reisil või haige ning ei saa stuudiotunnis osaleda, saab õpetajate ja grupikaaslastega suhelda ja tunnid kaasateha olenemata asukohast.

Sallys seome tervikuks joonistamise, maalimise, voolimise, meisterdamise, lugude kuulamise, elust ja kunstist vestlemise ning näituste külastamise. Meie hea koostööpartner on Tallinna Kunstihoone ja nii leiame end päris tihti kunstisaalis kunstiga sinasõprust loomas. Õppetöö korraldamisel arvestame ealiste ja individuaalsete erisustega loovvõimete ning kujutamisoskuste arengus. Ja seda kõike sõbralikus loovas keskkonnas, kus puudub hirm ebaõnnestuda ja ajasurve.

Kui Sinu lapsele meeldib joonistada ja ta tahab seda veel paremini osata, oled õiges kohas. Asume Vabaduse väljakult trammiga vaid 7 minuti kaugusel – siia saab nii rongi (Tondi peatus), trammi ja bussi (Kalev peatus) kui autoga (maja ees tasuta kliendiparkla).

Helista 641 8518 või kirjuta stuudio@sallystuudio.ee

Uudise kaanepuldil püüdis vilka orava paberile Karl (11.a), 2020