fbpx

Plenäär

Suvi on just see aeg, mil saab aja maha võtta – veeta aega sõprade seltskonnas, nautida päikest ja lopsakat loodust ning tegeleda meelepäraste tegevustega. Eriti tore, kui õnnestub need kõik omavahel ühendada! Ja just seda Sulle pakumegi! Tule võta osa kunstikooli plenäärist, mis toimub 12.-14. augustil. Kohtume 12. augustil kell 11 Sally Stuudios.

Tähe-Lee tähelepanu, foto: Anniki, 2017

Lähme randa, metsa ja jõe äärde, et joonistada ja maalida vabas õhus ning võtta suvest viimast! Maalime meremaastikku akvarellitehnikas, kujutame erinevaid looduslikke objekte graafilises võtmes ning visandame kaasjoonistajaid ja -maalijaid. Juhendavad Anniki ja Kalli.

Osalustasu koos õppetööks vajaliku ja sooja lõunaga on 90 EUR Täpse ajakava ja detailid saadame registreerunutele. NB! Kursusele on ainult 20 kohta! Registreerimine stuudio@sallystuudio.ee

–> Palun võta ise kaasa: päikeseprillid-peakate ja jook. Et sul mugavam oleks, haara kaasa midagi, mille peal istuda!

Kursusel osalemine annab 50% Kunstipraktika arvestusest.