fbpx

Linnalaagrid!

Kohe-kohe on suvi käes ja see tähendab vaid üht – kas paistab päikest või sajab vihma, igal juhul saab saab sõpradega koos kunstitada! Sel hooajal ootame 7-12-aastaseid kunstisõpru linnalaagritesse augustis.

Registreerimine telefonil 641 8518 või stuudio@sallystuudio.ee

16.-19. august “Loomaaia lood” kell 11:00-17:00

Sally linnalaagrid: lõunasöögi valmistame kohapeal ja kõik koos

Suvi ja Sallyga koos Loomaaias joonistamine kuuluvad kokku nagu pannkook ja kodune maasikamoos. Mõnusa ampsu pakume seekord pikemana kui tavaliselt – meid ootab ees lausa neli päeva täis põnevat avastamist ja kunstitamist! Tallinna Loomaaed on koduks loomadele, lindudele ja kõikvõimalikele muudele elukatele maailma eri paigust. Iga nurga taga luuravad sind kellegi silmad, kostuvad ootamatud hääled ja avanevad põnevad vaated loomade toimetamistele. Võta omale lihtsalt aega ja süvene – looma ilmesse, põnevatesse mustritesse ja isikupärasesse liikumisse. Joonista. Vaata veel. Joonista edasi.

Linnalaagri käigus joonistamegi natuurist erinevaid loomaaia asukaid. Kursuse lõpuks valmib igal osalejal graafiline joonistuste album ja ka midagi ruumilist – ühe joonistuse äratame ellu ja teostame 3-mõõtmelisena! Juhendajad Anniki ja Kalli.

Osalustasu 120 EUR (sisaldab 4 päeva programmi, kunstivahendid, Tallinna Loomaaia kuupileti ja sooja lõuna).

23.-26. august “Koerustükk” kell 11:00-17:00

Augusti lõpus ootame kunstisõpru osa võtma lavastuslikust kunstilaagrist. Neli päeva täis mitmekülgset tegevust – joonistame, maalime ja meisterdame. Mõtleme üheskoos välja krutskeid täis loo, mille seejärel ellu äratame – valmistame ise dekoratsioonid ja kehastume oma loo tegelasteks. Paberile maalimise kõrval katame maalingutega ka käsi ja miks mitte ka nägusid – teeme käe- ja näomaalinguid! Koerustüki jäädvustame videofailina, et oleks tore endal hiljem meenutada ning ka pere ja sõpradega jagada. Juhendajad Anniki ja Kalli.

Osalustasu 120 EUR (sisaldab 4 päeva programmi, kunstivahendid ja sooja lõuna).