fbpx

Individuaaltunnid

22. veebruarist märtsi lõpuni toimuvad Sally Stuudio kunstikoolis individuaaltunnid ja vahehindamised ainult eelregistreerimisel, et tagada kõigi osalejate ohutus ja minimiseerida terviseriske.

Vali omale sobiv aeg ja juhendaja Hopitude keskkonnas, tavatunniplaan sel perioodil ei kehti!

Samuti jälgi palun Google Classroomi keskkonnas, millal toimuvad lisaks individuaaltundidele e-kunstikooli videotunnid. Püüame tagada, et igal õpilasel oleks võimalus saada 50% õppekava ulatuses individuaalseid konsultatsioone kontakttundide raames ja ülejäänud õppetöö viime läbi videotundidena distantsõppes.

Sally Stuudio ruumes kehtib kaitsemaskide kandmise kohustus kõigile olenemata vanusest. Kui tunned end haiglasena, püsi palun kodus ja osale õppetöös e-kunstikooli kaudu. Lisaks videotundidele on kogu õppetööks vajalik kättesaadav Google Classroomi vahendusel. Kui Sul on Classroomi sissepääsu koodid kadunud, võta palun ühendust õppesekretäriga stuudio@sallystuudio.ee ja aitame sul e-kunstikooli ukse taas lahti saada!

Püsime terved ja loovad!