fbpx

Kunstipraktika 2020

See suvi saab olema hoopis teistsugune! Selleks, et hoida meie kõigi tervist, toimetame väikestes gruppides ja ettevaatlikult. Kunstikooli õpilasi (13+) ootame sel suvel neljale kursusele, nendel osalemine aitab saada ka osalise kunstipraktika arvestuse 🙂

Tamme iseloomu kinnitas paberile Anniki, süsi

Iseloomuga puu

15. ja 19. juunil kell 16:30 kutsub Anniki söega joonistama Sally Stuudio õues kasvavaid puid. Kuidas saada puu ruumiliseks? Proovime! Igal puul on oma iseloom. Proovime tabada puu iseloomu. Kasutame puusöega joonistades erinevaid võtteid, söetehnikat.

See töötuba on Sally Stuudio õpilastele tasuta.

NB! Mõlemal päeval on ainult 10 kohta! Registreerimine https://www.hopitude.com/et/workouts/club/1221/

Kursusel osalemine annab 15% Kunstipraktika arvestusest.

 

Akvarellmaal Tallinna Botaanikaaias

Paulina Lo Luik, Lavendel, vabakäe akvarell puuvilla paberil, 2020

Akvarellmaali lõuna algab kolmapäeva 17. juuni hommikul kell 11 Tallinna Botaanikaaia väravas Kloostrimetsa tee 52. Veedame mõnusa lõuna (kuni 13:30) botaanikaaias ning püüame vee ja värvidega koostöös püüda ümbritseva meeleolu paberile. Töötame paralleelselt kahe maaliga – nii saame juba töö käigus õpitut kohe uuesti rakendada.

–> Palun võta ise kaasa: 1 – 1.5l pudel vett maalimiseks, pintslid, päikeseprillid-peakate, jook ja kerge lõuna. Et sul mugavam oleks, haara kaasa midagi, mille peal istuda!

See töötuba on Sally Stuudio õpilastele tasuta. Juhendab Annely.

NB! Kursusele on ainult 10 kohta! Registreerimine https://www.hopitude.com/et/workouts/club/1221/

Kursusel osalemine annab 15% Kunstipraktika arvestusest.

 

Kuuma klaasi töötuba Olustveres

Vaagen. Repro: Bullseye Class Co.

18.-19. augustil toimub kahepäevane klaasi töötuba Olustvere klaasistuudios Viljandimaal. Venitame kuuma klaasi pikkadeks erivärvilisteks pulkadeks, lõikame ja laome pulgad mustrisse ning sulatame kokku vaagnaks. Töötoa käigus saad valmistada just endale sümpaatses värvipaletis praktilise tarbevormi. Juhendab Maarja, abistab Annely.

Olustverre sõidame rongiga, majutus ja toitlustus on korraldatud Suure-Jaanis. Lisaks kuuma klaasi töötoale jääb meil aega vaadata ümbruskonnas ringi, pildistada ja visandada. Osalustasu koos kõige õppetööks vajaliku, majutuse, rongipileti ja toitlustusega 130 EUR. Täpse ajakava ja detailid saadame registreerunutele. NB! Kursusele on ainult 10 kohta! Registreerimine stuudio@sallystuudio.ee

Kursusel osalemine annab 30% Kunstipraktika arvestusest. 

Plenäär

Plenäär Klooga rannas, 2017

Suvi on just see aeg, mil saab aja maha võtta – veeta aega sõprade seltskonnas, nautida päikest ja lopsakat loodust ning tegeleda meelepäraste tegevustega. Eriti tore, kui õnnestub need kõik omavahel ühendada! Ja just seda Sulle pakumegi! Tule võta osa kunstikooli plenäärist, mis toimub 12.-14. augustil. Kohtume 12. augustil kell 11 Sally Stuudios.

Lähme randa, metsa ja jõe äärde, et joonistada ja maalida vabas õhus ning võtta suvest viimast! Maalime meremaastikku akvarellitehnikas, kujutame erinevaid looduslikke objekte graafilises võtmes ning visandame kaasjoonistajaid ja -maalijaid. Juhendavad Anniki ja Kalli.

Osalustasu koos õppetööks vajalikuga 53 EUR Täpse ajakava ja detailid saadame registreerunutele. NB! Kursusele on ainult 20 kohta! Registreerimine stuudio@sallystuudio.ee

–> Palun võta ise kaasa: päikeseprillid-peakate ja jook. Et sul mugavam oleks, haara kaasa midagi, mille peal istuda!

Kursusel osalemine annab 50% Kunstipraktika arvestusest. Kursuse toimumist toetab eriolukorra lühilaagrite toetusmeede. Sooja toidu toob kohale Kuku-klubi.

 

Pivarootsis kohtume kunstipraktikal täpselt aasta pärast, augustis 2021.