fbpx

juuni 2020

Erakorraline kevad isolatsioonis saab kohe mööda ja sellele järgneb erakordselt värvikas suvi, mil saame taas koos kunstitada!

Juunikuised töötoad ja minikursused on Sally Stuudio põhiõppe õpilastele tasuta. Registreerimine toimub ainult online keskkonnas. Kuna kohtade arv on piiratud, palume plaanide muutudes kindlasti registreering tühistada, et anda võimalus teistele huvilistele! Registreerides kinnitad, et oled terve ja teadlik COVID-19 riskidest. Lubad ruumi sisenedes esmalt korralikult desinfitseerida käed ja töötoa lõpus kõik kasutatud töövahendid. Selleks vajalikud ained on stuudios kohapeal olemas ja õpetaja juhendab nende kasutamist. Samuti lubad hoida kõigi teistega vähemalt 2 meetrist vahemaad 🙂

7 kuni 12-aastaseid kunstisõpru ootab Kalli meisterdama!

Sally kutsikad kutsuvad mängima ja meisterdama!

“Viimaste kuude jooksul on meie e-kunstikooli õpitubadesse postitatud palju ilusaid pilte – eriteemalisi joonistusi ja maale. On aga midagi, mida me distantsõppe käigus teha ei saanud ning millest paljud teist on juba puudust tundnud. Just! Märksõnaks on “meisterdamine”.

Ootan teid osa võtma kahepäevalisest meisterdamise töötoast. Kuulsa ameerika skulptori Alexander Calderi liikuvatest skulptuuridest inspireerituna meisterdame samuti “mobiili” – mitte mobiiltelefoni, vaid sellise struktuuri, mida saab kuhugi riputada ning millel liiguvad Sinu voolitud tegelased (jooksvad, istuvad ja mängivad neljajalgsed sõbrad).  Rõõmsa kohtumiseni! Auh!”

–> Meisterdamine toimub 16.-17. juuni, 1. grupp alustab kell 11:00 ja 2. grupp kell 13:00

… ja Anniki söega joonistama!

” Joonistame Sally Stuudio õues kasvavaid puid puusöega. Kuidas saada puu ruumiliseks? Proovime! Igal puul on oma iseloom. Proovime tabada puu iseloomu. Kasutame puusöega joonistades erinevaid võtteid, söetehnikat. Seekord joonistan ise ka teiega kaasa!”

–> Söega joonistamine toimub 15. ja 19. juunil. Mõlemal päeval on 2 gruppi, kell 11:00 ja 14:00

Tamme iseloomu kinnitas söega paberile Anniki

Kunstikooli (13+) õpilasi ootab Annely Botaanikaaeda akvarellima!

” Kolmapäeva, 17. juuni hommikul kell 11 Kohtume Tallinna Botaanikaaia väravas Kloostrimetsa tee 52. Veedame mõnusa lõuna botaanikaaias ning püüame vee ja värvidega koostöös püüda ümbritseva meeleolu paberile. Töötame paralleelselt kahe maaliga – nii saame juba töö käigus õpitut kohe uuesti rakendada. Võtan kaasa värvid-alused-paberid-teibi.

–> Palun võta ise kaasa: 1 – 1.5l pudel vett maalimiseks, pintslid, päikeseprillid-peakate, jook ja kerge lõuna. Et sul mugavam oleks, haara kaasa midagi, mille peal istuda!

… ja Anniki söega joonistama!

” Joonistame Sally Stuudio õues kasvavaid puid puusöega. Kuidas saada puu ruumiliseks? Proovime! Igal puul on oma iseloom. Proovime tabada puu iseloomu. Kasutame puusöega joonistades erinevaid võtteid, söetehnikat. Seekord joonistan ise ka teiega kaasa!”

–> Söega joonistamine toimub 15. ja 19. juunil, kell 16:30