fbpx

Linnalaagrid 2020

Hurraa! Suvised linnalaagrid tulevad taas! Seekord lausa kolm erinevat! Kuid sel aastal on nii mõndagi teisiti – grupid on väiksemad ja koos kokata me kahjuks ei saa… Nii et peame jalutama lähedalasuvasse puhvetisse lõunale 🙂

Registreerimine telefonil 641 8518 või stuudio@sallystuudio.ee

7 kuni 12 aastaseid ootab taas üks kriminaalne lugu, mis tahab koomiksiraamatuks saada ja mõnus joonistamine Tallinna Loomaaias.

Kas karud kutsus linna pesukaru? Foto: EPA

“Kriminaalne lugu. Metsloomade invasioon”, 10.-12. august kell 11:00-15:00

Kolm päeva täis põnevat avastamist ja kunstitamist kunsti- ja krimihuvilistele. Linnalaagri käigus paljastatakse metsloomade linna kolimise saladus. Külastame lähedal asuvat Järve metsa kui inspiratsiooniainest koomiksi formaadis kriminulli loomiseks. Avastame, pildistame, joonistame. Kursuse lõpuks valmib igal osalejal oma voldikraamat ehk leporello.

Kõik me mäletame uudiseid karuemast, kes kevadel koos poegadega linna elama tahtis tulla. Uudistes öeldi, et politseinikud püüdsid karuperekonda linnast välja juhtida, aga lõpetasid operatsiooni, kuna karud oskasid jäljetult kaduda. Kuhu ta kadus? Kellega koos ta seiklemas käis?  No vot, siit mõtle ise edasi!

Õppetasu: 43 EUR sisaldab tööks vajalikke kunstitamise vahendeid. Kursuse toimumist toetab eriolukorra lühilaagrite toetusmeede.

Loomaaias joonistada on mõnus!

“Loomult loom” 3.-5. august kell 11:00-15:00

Kolm päeva täis põnevat avastamist ja kunstitamist kunsti- ja loomasõpradele! Tallinna Loomaaed on koduks loomadele, lindudele ja kõikvõimalikele muudele elukatele maailma eri paigust. Iga nurga taga luuravad sind kellegi silmad, kostuvad ootamatud hääled ja avanevad põnevad vaated loomade toimetamistele. Võta omale lihtsalt aega ja süvene – looma ilmesse, värvidesse, põnevatesse mustritesse ja isikupärasesse liikumisse. Joonista. Vaata veel. Joonista edasi.

Linnalaagri käigus joonistatakse natuurist erinevaid loomaaia asukaid ning territooriumil kasvavaid taimi, kuulatakse põnevaid lugusid ja mõeldakse neid ka ise välja. Kursuse lõpuks valmib igal osalejal Henri Rousseau maalide eeskujul kollaaž, kus loomaaia loomad on asetatud looduslikku keskkonda.

Õppetasu: 53 EUR sisaldab vajalikke kunstivahendeid ja Loomaaia kuupiletit. Kursuse toimumist toetab eriolukorra lühilaagrite toetusmeede.

“Elavad pildid” 17.-19. augustil 9 kuni 13-aastastele 

“Elavad pildid”- see on joonistamine, maalimine, animeerimine ja mapping. Kohtume kolmel päeval järjest, kahel esimesel loome oma teoseid ja kolmandal korraldame nende ühise vaatamise ja näituse avamise. Ajakava:

17.08 kell 15.00–17.00

18.08 15.00–18.00

19.08 18.00–18-30

Õppetasu: 50 EUR sisaldab kõike tööks vajalikku. NB! Grupis on ainult 10 kohta!


Oled augustis linnast eemal? Aga tule alates septembrist kunstikooli! Siin on põnev, vaata lähemalt ja registreeri kohe!