fbpx

Suletud uksed

Sally Stuudio sulgeb uksed alates 14. märtsist esialgu 27nda märtsini. Edasi otsustame vastavalt kujunevale olukorrale. Võimalusel palume juba sel reedel, 13. märtsil, tundi mitte tulla. UUENDATUD: stuudio füüsilised uksed jäävad suletuks kuni Vabariigi Valitsuse poolt antakse luba jätkata huvikoolide tööd füüsilises asukohas. Seni toimub kogu õppetöö ja sündmused e-kunstikoolis Google Classroomi vahendusel.

Alates 16. märtsist toimub e-õpe, kõigile gruppidele valmistame ette õpijuhised ja tundide korralise toimumise ajal on õpetajad online, et vastata küsimustele ja anda jooksvalt töödele tagasisidet foto- ja videosilla abil.
Õpikeskkonna lingid ja täpsed juhtnöörid saadame hiljemalt esmaspäeval.

Info: stuudio@sallystuudio.ee +372 641 8518

Püsime terved!

Uudise kaanepildil detail Nana Schilfi teosest, 2018