fbpx
Nana Schilf, detail teosest "Islam"

Suletud uksed

Sally Stuudio sulgeb uksed alates 14. märtsist esialgu 27nda märtsini. Edasi otsustame vastavalt kujunevale olukorrale. Võimalusel palume juba sel reedel, 13. märtsil, tundi mitte tulla. UUENDATUD: stuudio füüsilised uksed jäävad suletuks kuni Vabariigi Valitsuse poolt antakse luba jätkata huvikoolide tööd füüsilises asukohas. Seni toimub kogu õppetöö ja sündmused e-kunstikoolis Google Classroomi vahendusel.

Alates 16. märtsist toimub e-õpe, kõigile gruppidele valmistame ette õpijuhised ja tundide korralise toimumise ajal on õpetajad online, et vastata küsimustele ja anda jooksvalt töödele tagasisidet foto- ja videosilla abil.
Õpikeskkonna lingid ja täpsed juhtnöörid saadame hiljemalt esmaspäeval.

Info: stuudio@sallystuudio.ee +372 641 8518

Püsime terved!

Uudise kaanepildil detail Nana Schilfi teosest, 2018