fbpx

Tänavakunst lõuendil

Repro: Martin Whatson, Behind the Curtain, 2015

Teisipäeva õhtuti ammutame inspiratsiooni tänavakunstist. Loome teose, kus kohtuvad omavahel akrüülmaal ja tänavakunstis armastatud stencili tehnika. Teosel istub, astub, ronib, peseb, pühib, tantsib, jookseb või teeb sootuks midagi muud stencili tehnikas teostatud inimfiguur, kes aktiivselt sekkub maalipinnal toimuvasse. Mis aga maalis toimub, jääb kunstniku fantaasiaviljaks. Kohtuvad stencili-spetsiifilised tehnilised nipid ning maaliline vabadus! Juhendab Kalli Kalmet.

Kunstikooli noortele ja täiskasvanutele mõeldud kursus alustab 7. jaanuaril kell 18.00-19.30 ja toimub teisipäeva õhtuti veebruari lõpuni. Osalustasu 160 EUR / 100 EUR * sisaldab kõiki tööks vajalikke vahendeid ja materjale, v.a. pintslid.

  • Soodushind Sally Stuudio kunstikooli õpilastele õpilaspileti esitamisel.

Sündmuse kaanepildil inspiratsiooniks Banksy, Power Washer, 2008.