fbpx
Õpetajate kunstiringis valmivad maalid, sally Stuudio 2019

Õpetajate kunstiring

Head õpetajad! Jätkame õpetajate kunstiringiga Sally Stuudios! Septembrist alates oleme üle nädala kohtunud esmaspäeva õhtuti ja esimesed suurepärased õlimaalid on valmis saanud. Selgus, et meil on tõeliselt lõbus (vt. foto) ja maalimine on väga mõnus!

Jaanuaris ja veebruari alguses liitub meiega võrratu maalija ja illustraator Takinada, et viia läbi akvarellmaali meistriklass (maastikumaal). Edasi jätkame vabalt valitud maalitehnikas – kes soovib, jätkab akvarelli avastamist; kes soovib, saab suure lõuendi ja maalib akrüül- või õlimaali tehnikas just sellise maali, mida on ammu tahtnud maalida, aga pole selleks aega leidnud 🙂

Natuurist maalimine

Sisemist ilu otsides, õpetajate kunstiring, 2019

Kevadsemestril kohtume 7 korda 20. jaanuarist 13. aprillini üle nädala esmaspäeviti kell 18 – 19:30.

Töövahendid ja materjalid on kohapeal olemas, v.a. pintslid (need on liialt isiklikud käepikendused ja tuleb ise kaasa võtta). Osalustasu kevadsemestril (jaanuar kuni aprill) 160 EUR (soodushind eraisikust tasujale 140 EUR), vajadusel saab maksta kahe osamaksena. Küsi lisa ja pane oma nimi kirja: annely@sallystuudio.ee

Eelteade: “Värvusõpetuse didaktika” viimane grupp alustab 27. veebruaril 2020. a. Õpetajate kunstiringi liikmetele kehtib 10% soodustus kursuse hinnast.  Tutvu õppekava ja kursusega siin.