fbpx

Jõulukuu

Detsember on pere ja sõpradega koosolemise aeg. Sally ootab oma kunstipere liikmeid aastalõpu koosviibimistele jõulueelsel nädalavahetusel.

Laste Jõulupeo plakatKunstikooli eelkooli õpilaste (5 kuni 12-aastased) pidu “Kunst taldrikul” toimub pühapäeval, 22. detsembril kell 12.00 Sally Stuudio “peomajas” Pärnu mnt 154. Pane põll ette, uudishimu valmis ja tule kokkama ning kunstitama!
Registreeri peole hiljemalt 17. detsembril kell 10 siin!  

Pidu toimub Eesti Kunstiakadeemia ja Tallinna Ülikooli kunstiõpetaja eriala magistrantide kunstikooli praktika raames. Tule kindlasti ja aita tulevastel maailma parimatel õpetajatel end peokorraldajatena proovile panna!

Kunstikooli 2. astme noored Markuse ja Paula eestvedamisel korraldavad muheda aastalõpu koosviibimise laupäeval, 21. detsembril kell 18.00. Mängib mahe jazz (DJ Artjom), 1. korruse piparkoogiköögis käib askeldamine, 2. korrus on muutunud kinoklubiks. Saab sõpradega jututada, filmi vaadata, kokata ja niisama mõnus olla. Kes tahab, mängib päkapikku ja poetab sõbrale kingituse. 
NB! Sissepääs ainult Sally Stuudio kunstikooli õpilastele!

OLULINE INFO: Sally Stuudios toimuvad kõik tunnid kuni 21. detsembrini (incl).
23. detsembrist 5. jaanuarini on talvine koolivaheaeg, tunde ei toimu ja maja on suletud.
Kõik korralised tunnid algavad taas alates 6. jaanuarist 2020.a