fbpx

Näitus Loomaaias!

31. augustil kell 13:00 avame Tallinna Loomaaia Loodushariduskeskuses näituse “Loomult loom, värviline”. Näitus jääb avatuks septembri lõpuni, sissepääs loomaaia piletiga.

Kollaaž tiigrist ja sõpradest palmide all, autor 9-aastane Arabella

“Tiiger ja sõbrad”, kollaaž, Arabella Kiolein, 2019

Tallinna Loomaaed on koduks loomadele, lindudele ja kõikvõimalikele muudele elukatele maailma eri paigust. Iga nurga taga luuravad sind kellegi silmad, kostuvad ootamatud hääled ja avanevad põnevad vaated loomade toimetamistele. Võtsime omale aega ja süvenesime augustis toimunud linnalaagris loomade ilmetesse, värvidesse, põnevatesse mustritesse ja isikupärasesse liikumisse.

Linnalaagri käigus joonistasime natuurist erinevaid loomaaia asukaid ja uurisime fotomaterjali abil lähemalt nende loomulikku elupaika. Kursuse lõpuks valmis igal osalejal Henri Rousseau maalide eeskujul suur kollaaž, kus loomaaia loomad on asetatud nende looduslikku keskkonda.

Näitusel osalevad:

“Loomult loom”, kollaaž, Erin Kampus, 2019

Linda Sakkov (8 a), Brigitt Sööt (8 a), Mirtel Montvila (13 a), Teele Toompark (11 a), Lotta Pauklin (9 a), Sofia Tamjärv (8 a), Mirjam Tamjärv (11 a), Arabella Kiolein (9 a), Desiree Leissoo (7 a), Lore Van Den Tillaar (7 a), Miina Lill Suurna (13 a), Erin Kampus (10 a), Katri Linda Sats (10 a), Victoria Ivanišvili (8 a), Maria Eilonen (12 a), Sonja Eilonen (9 a), Brigitta Lootus (11 a), Lisbet Levandi (10 a), Eva-Maria Lind (7 a) ja Kirsi Piiriste (10 a).

Joonistamist juhendasid Anniki Kari ja Kalli Kalmet.

Täname Loodushariduskeskust näituse võimaluse eest! Tule tee kitsele pai ja vaata näitust!