fbpx
udune maastik, akvarell

Õpetajate kunstiring

Head õpetajad! Septembrist alustab Sally Stuudios kunsti- ja klassiõpetajate kunstiring!

“See mõnus tunne, kui pintsel puudutab lõuendit…”, Annely Köster

Kutsume teid esmaspäeva õhtuti Sallysse maalima! Mitte õpilastele väikseid tööproove ja tehnikanäidiseid, vaid võtame ette suurema lõuendi ja püstitame omale inspireeriva teema. Maalime rahulikus kulgemises fotorealistliku või abstraktse või unenäolise või … õlimaali. Just sellise maali, mida oled ammu tahtnud maalida, aga pole selleks aega leidnud 🙂

 

Kohtume 7 korda 16. septembrist 9. detsembrini üle nädala esmaspäeviti kell 18 – 19:30.

Töövahendid ja materjalid on kohapeal olemas, v.a. pintslid (need on liialt isiklikud käepikendused ja tuleb ise kaasa võtta). Osalustasu sügissemestril (september-detsember) 140 EUR (soodushind eraisikust tasujale, tavahind 160 EUR), saab maksta kahe osamaksena. Küsi lisa ja pane oma nimi kirja: annely@sallystuudio.ee

Eelteade: “Värvusõpetuse didaktika” uus grupp alustab 2020. a veebruaris. Täpsem info alates oktoobrist. Tutvu õppekava ja kursusega siin.