fbpx
KAJA keskus Mustamäel

Tunnid Mustamäel

Sally Stuudio tuleb Mustamäele, Kaja keskusesse! Juba septembris avame kunstikooli eelastme, kuhu ootame 7 kuni 12 aastaseid lapsi joonistama, maalima, meisterdama ja kunsti kogu selle mitmekesisuses avastama. Pöörame süvendatud tähelepanu nii tehnilisele meisterlikkusele kui loovuse arendamisele. Õppetöö toimub Sally Stuudio õppekava “Kunstiaabits” alusel teisipäeviti (õpetaja Annely Köster) ja reedeti (õpetaja Kalli Kalmet):

  • 7-9-aastastele reedeti 14:30-16:00
  • 10-12-aastastele teisipäeviti ja reedeti 16:15-17:45

Soovitame tulla kunstitama kaks korda nädalas, kuid on võimalik tulla ka ühel päeval.

Nagu ikka Sally Stuudios, kõik töövahendid ja materjalid on kohapeal olemas ja sisalduvad õppemaksus. Lisandub ühekordne pintslimaks, mille eest saab laps oma isiklikud nimelised pintslid. Miks? Sest pintsel on käe pikendus ja väga isiklik asi – see peab olema enda oma, hoitud, pestud ja “kammitud” 🙂

Miks me Mustamäele tuleme? Ikka selleks, et lapsevanemad ei peaks nii palju logistakaga tegelema ja et laps leiaks kodu lähedalt arendava tegevuse ja sõbrad. Sally on märganud, et kunstitunnis leitakse sõbrad kogu eluks!

Registreerimine on avatud!

13+ vanuses noori ja 5-12-aastaseid kunstihuvilisi ootame ka Sally Stuudio peamajas, ARS-i kunstilinnakus, Pärnu mnt 154. Vaata lähemalt kunstikooli kohta siit: