fbpx

Kevadpühad jazzirütmis

Kevadpühade nädalavahetuse pühendame sel aastal jazzile!

20. aprillil kell 12 Sally Stuudios Jazzikrokii

Kuulame Kristina Bianca Rantala bändi, süveneme nii helitoonidesse kui muusikute liikumisse, inimeste ja pillide proportsioonidesse. Joonistame natuurist, vajalikud paberid-pliiatsid on kohapeal olemas.

JazziMaal, 2014

Tuule ja Alice, JazziMaal, 2018

21. aprillil kell 16 Telliskivi Rohelises saalis JazziMaal

JazziMaal kulgeb eri meediumites esitatavaid soolosid ja kohapeal sündivaid ootamatuid koosmõjusid jälgides, inspireerivat hetke oodates ja spontaanselt sekkudes. Tõlgime tantsijate liikumise muusikasse ja muusika omakorda värviderütmi lõuendil, mis omakorda mõjutab nii tantsijaid kui muusikuid. Kuidas kontsert kulgeb, ei tea veel keegi. Kindel on vaid see, et alguses on noorte tantsijate liikumine, jazzmuusikute improvisatsioon ja selle tõlgendus lõuendil.

Koostöös ETA Tantsukooli ja Jazzkaare tasuta kontsertide päevaga.

Jazzkaar saab sel kevadel 30! Hurraaa ja palju helisevat õnne! 🙂

27. aprillil kell 15 Tallinna Kunstihoones EKL kevadnäitus jazzirütmis

27. aprillist avaneb Tallinna Kunstihoones Eesti Kunstnike Liidu kevadnäitus, kuhu žürii valis seekord 115 autori tööd. Ka tänavu võtab mahukas näitus enda alla nii Tallinna Kunstihoone kui ka mõlemad tänavatasandi galeriid. Kell 14 toimub näitusel avatud ringkäik kõigile huvilistele ja kell 15 panevad Jazzkaare muusikud maalid ja installatsioonid helisema. Tule põnevale kunsti muusikasse tõlgendamise retkele!


NB! Suurel reedel, 19. aprillil ja ülestõusmispühal, 21. aprillil, Sally Stuudios korralisi tunde ei toimu.

20. aprillil kõik tunnid toimuvad.

Kaanereprol detail 2018. a jazzimaali teosest.