fbpx

Kunstipraktika

Puhkus – see kõlab hästi!

Seekord teeme nii, et esmalt puhkame ennast koolist ning laulu- ja tantsupeost korralikult välja ning kohtume kunstipraktikal  alles 3. – 8. augustil. Ühendust võtta tasub aga kohe, sest…  suvine kunstipraktika on meie õpilaste seas väga populaarne 🙂

Kunstipraktika seekordne teema on „Kõlab hästi!“ Lisaks maalimisele ja joonistamisele

  • otsime helisid loodusest (metsakohin, meremühin, linnulaul, kõhukorin),
  • meisterdame käepärastest materjalidest pille,
  • loome ise nii heli- kui visuaalseid pilte.

Pivarootsi – see on sõbrad, päike ja hea ilm 🙂

Samuti toimuvad juba traditsioonilised kunstiolümpiamängud, tantsupidu ja grilliõhtu. Saab nalja, pauku ja tossu. Matku korraldame nii pimesi kui avatud silmi, nii lähiümbrusesse kui oma sisemaailma. Emakeele aasta puhul mängime kontseptuaalseid keelemänge.

Sally Stuudio kunstipraktika toimub traditsiooniliselt  Lastekaitseliidu Õppe- ja Puhkekeskuses Pivarootsis. Programm on kahes vanuseastmes (7–12 ja 13–19), lisaks ühistegevused. Juhendajad: Anniki Kari, Kalli Kalmet, Ilmi Laur-Paist, Minni Moyle ja üllatuskülalised.

Registreerimine: stuudio@sallystuudio.ee või 641 8518.

Hind: 265 EUR*, sh registreerimistasu 80 EUR**

  • *sisaldab majutuse, toitlustuse, õppe- ja meelelahutusprogrammi; ei sisalda transporti Tallinnast Pivarootsi ja tagasi.
  • **registreerimistasu arve palume tasuda nädala jooksul. Praktikakohast loobumisel registreerimistasu ei tagastata.