fbpx

Koerakrokii

Koerakrokii modellid on talvisel vaheajal ennast kõik supervormi jooksnud ja maganud ning nüüd taas valmis teid inspireerima! Alustame juba 23. jaanuaril!

Koerakrokii on vastapandamatu võimalus koera- ja kunstiarmastajatele! Kord kuus uurime erinevaid koeratõugusid lähemalt, visandame ja joonistame. Koerakrokii inspireerib kiiret joonistamist ja tähelepanu treenimist, modellid on nii liikumises kui ka rahulikumas olekus. Tule ja treeni oma käe ja silma koostööd!

Osalustasu 5 EUR / Sally Stuudio õpilastele tasuta

Kohapeal visandipaber ja riiulis erinevad joonistusmaterjalid. Aga… võid julgelt ka oma käepärase töövahendi ja visandiraamatu kaasa võtta! Oma armas lemmikloom aga jäta seekord palun koju 🙂

Kevadsemestril toimuvad krokiitunnid:

23. jaanuaril – vene hurt ehk borzoi Doroteya

20. veebruar – Jack Ruselli terjer Yoko

27. märts – dogi Sallykoer Gracie

17. aprill – leonberger kennelist Faithful Amigo

 

Saame modellidega tuttavaks!

Doroteya ja Imperial talvemõnusid nautimas

Selle aasta esimest modelli kirjeldab tema Inimene nii: “Doroteya on tõeline printsess – graatsiline, kombekas, intelligentne ja harjunud avalike esinemistega. Talle meeldib elegantselt aias lesida ning jäätiseautoga duetti laulda. Fun fact: ilmselt on Doroteya (koos oma toakaaslase Imperialiga) kõige kuulsam Eestist pärit borzoi (kuulsad on nad küll anonüümselt) – temast filmitud lõigud sattusid ühte Youtube’i videosse, mida on vaadatud üle 60 000 korra.”