fbpx

PIDU! PIDU!

Aastalõpp läheneb ja see tähendab pidu – oleme taas ju ühe aasta võrra rikkamad ja see väärib tähistamist!

Seekordsed aastalõpu peod valmivad Eesti Kunstiakadeemia ja Tallinna Ülikooli kunstiõpetaja magistriõppe tudengite kunstikooli praktika raames. Nii et…. saab olema hoopis uutmoodi ja põnev!

Kunstikooli eelkooli pidu “Pühad meeled” toimub 5-12-aastastele sallykatele 20. detsembril kell 16. Peol kogeme midagi uut ja salapärast enda ümber, tehes läbi põnevaid eksperimente oma meeltega. Tule ja taju seda ise!

Võta kaasa sall ja rõõmus meel!

Riietus: kanna oma lemmikvärvi

———–

Kunstikooli põhikooli pidu “Mandariin, kaneel ja piparkook” toimub 21. detsembril kell 17. Korraldajad lubavad, et pidu ajab meeled segamini ja loob erilise tajulaboratooriumi. Saab näha ja luua, proovida ja eksperimenteerida. Ole valmis, et Sally tuttavad ruumid saavad hoopis uue näo ja sisu!

Süüa ja juua saab ka! Nagu ikka, kui head sõbrad kokku saavad