fbpx

JazziMaal 15!

Jazzimaal juubeldab ja kutsub külalisi! 22. aprillil kell 12 toimub Telliskivi Loomelinnaku Rohelises saalis Jazzkaare ja Sally Stuudio koostöös JazziMaal.

Traditsiooniliselt on JazziMaali avaakordi andnud kunstnikud, kelle pintslilöögist on muusikud saanud impulsi mängimiseks. Seekord kutsusime osalema ETA Tantsukooli, et koos Anna Regina Kalgi bändiga improviseerida ja leida eri kunstiliike ühendavad rütmid, varjundid ja kompositsiooniskeemid. Tõlgime tantsijate liikumise muusikasse ja muusika värvide liikumisse lõuendil, mis omakorda mõjutab nii tantsijaid kui muusikuid. Aktsioon kulgeb eri meediumites esitatavaid soolosid ja kohapeal sündivaid ootamatuid koosmõjusid jälgides, inspireerivat hetke oodates ja spontaanselt sekkudes. Kuidas kontsert kulgeb, ei tea veel keegi. Kindel on vaid see, et alguses on noorte tantsijate liikumine, jazzmuusikute improvisatsioon ja selle tõlgendus lõuendil.

Sally Stuudio, Jazzkaar, JazziMaal, kunstikool

JazziMaal 2017: pinksilaudade stencil projekt

Tantsivad ETA Tantsukooli õpilased Helena Piheli juhendamisel

Musitseerivad Anna Regina Kalk ja sõbrad

Maalivad Sally Stuudio kunstikooli õpilased

Kontseptsioon Annely Köster (Sally Stuudio)

 

Kontsert-impro on publikule tasuta! Tule veeda värvikas päev koos pere ja sõpradega JazziMaalil!

 

Vaata galeriid toimunud sündmusest: JazziMaal 2018