fbpx
Sally Stuudio linnalaager vanalinn joonistamine

Linnalaagrid 2018

Kevad on juba käes ja ega suvigi enam mägede taga ole! Sally Stuudio ootab 8-13-aastaseid kunstisõpru juunikuus linnalaagritesse – mitu päeva täis põnevat avastamist, kunstitamist, sõpru ja ühist kokkamist!

Lahendame Hallivanamehe saladuse

Lahendame Hallivanamehe saladuse

Linnalaager “Hallivanamehe saladus”

13.-15. juuni 10:00-17:00

10-12-aastastele kunsti- ja krimihuvilistele. Kolm päeva täis täis põnevat avastamist, kunstitamist, sõpru ja ühist kokkamist!

See on lihtsalt kriminaalne! Kas sa teadsid, et…. No vot, siit mõtle nüüd ise edasi! Linnalaagri käigus paljastatakse nii mõnigi lähikonna saladus ja luuakse neid ka jooksupealt juurde. Kasutame ümbritsevat keskkonda kui inspiratsiooniainest koomiksi formaadis kriminulli loomiseks. Lavastame, pildistame, joonistame. Kursuse lõpuks valmib igal osalejal oma voldikraamat ehk leporello.

Lõunatoidu valmistame ise – värvilise, tervisliku, sooja ja maitsva. Kokakunst paneb proovile nii meie haistmis- kui maitsmismeele. Kunstitegevuse kõrval jääb aega põnevateks mängudeks ja sõpradega suhtlemiseks. Tule ise ja võta sõber kaasa!

Juhendajad: Anniki Kari ja Kalli Kalmet

Õppetasu: 84 EUR (sisaldab programmi, kunstivahendid ja sooja lõuna).

Sally Stuudio linnalaager

Naissaare rand

Kunstipäev Naissaarel

14. juuni 9:45-16:00

Kunstipäevale ootame lapsi ja noori vanuses 11+

Aurik Katharina pardal kuulame lugusid Naissaare minevikust ja olevikust, kohapeal tegeleme viguriga fotoprojekti ja maakunstiga, mis lõppeb paraja pauguga. Joonistada võib loomulikult ka J Saab olema üks seikluslik ja loomingut täis päev looduses.

Juhendab, inspireerib ja teeb pauku Ilmi.

Laevapiletid ja kunstitamine on 29 EUR osalustasu sees. Toitva ja maitsva söögi-joogi võtab igaüks omale ise kaasa.

Sally Stuudio linnalaager vanalinn joonistamine

Vanalinna ehitamine

Linnalaager “Tallinna legendid”

18.-21. juuni 10:00-17:00

7-12-aastastele kunsti- ja ajaloohuvilistele. Neli päeva täis täis põnevat avastamist, kunstitamist, sõpru ja ühist kokkamist!

Tallinn on kui suur ja põnev raamat, mis ei saa kunagi valmis. Iga nurga taga luurab salapärane kummitus, kostuvad ootamatud hääled ja avanevad põrandad salapaikadesse. Mõnes tornis on peidus terve loomaaed ja teises helendavate silmadega neid. Soolased seinad. Ja millised lõhnad! Mitusada aastat vanad ja põhjatult põnevad, tunnistab Sally koer Gracie.

Lõunasöögi valmistame kohapeal ja kõik koos

Lõunasöögi valmistame kohapeal ja kõik koos

Linnalaagri käigus uuritakse Tallinna vanalinna lähemalt, astutakse sisse nii mõndagi kohta, mille uks tavapäraselt suletud. Kuulatakse põnevaid lugusid ja mõeldakse neid ka ise välja. Kursuse lõpuks valmib igal osalejal suur kollaaž, mis ilmestatud reljeefsete detailidega.

Lõunatoidu valmistame ise – värvilise, tervisliku, sooja ja maitsva. Kokakunst paneb proovile nii meie haistmis- kui maitsmismeele. Kunstitegevuse kõrval jääb aega põnevateks mängudeks ja sõpradega suhtlemiseks. Tule ise ja võta sõber kaasa!

Juhendajad: Anniki Kari ja Kalli Kalmet

Õppetasu: 112 EUR (sisaldab programmi, kunstivahendid ja sooja lõuna).