fbpx

Koerasõbra kunstiõhtu

Fotol on nova scotia retriiver Adelheid ehk kodusemalt Aadu, kes teeb koos perenaise Ingridiga usinalt trenni selle nimel, et Aadu tohiks otsingutel osaleda.  Ja kindlasti oskab Adelheid meile mõne vahva triki ka ette näidata :) Foto autor Livia Kask

Fotol on nova scotia retriiver Adelheid ehk kodusemalt Aadu, kes teeb koos perenaise Ingridiga usinalt trenni selle nimel, et Aadu tohiks otsingutel osaleda. Ja kindlasti oskab Adelheid meile mõne vahva triki ka ette näidata 🙂
Foto autor Livia Kask

30. novembri õhtul on Sally Stuudio projektiruum taas tarkade koerte päralt! Seekord tulevad külla otsingukoerad, et saaksime neid joonistada ja lähemalt uurida, mida üks koer ja tema inimene peab teadma ja oskama, et hädasolijatele appi minna. Mine tea, äkki saad ka sina oma koeraga koos midagi head teha?

Kunstiõhtuid korraldab Sally Stuudio vilistlane, Trallibussikoondise disainer Maria Teng. Osalema on oodatud nii lapsed kui täiskasvanud! Kunstiõhtu on tasuta, hoogu annab Tallinna NSA, autähh!

Soovitame oma tulekust teada anda Maria meilile niidirull@gmail.com

 

Põneva kohtumiseni!