fbpx
Sally Stuudio Aleksandra Gorlats

Kunstikooli X lend!

2. juunil lõpetas Sally Stuudio kunstikooli X lend: Mio Lize Rebane, Aleksandra Gorlats, Katarina Klaamas, Mattias Oblikas, Mirjam Lember ja Eha-Liis Võrno. Lõputöö kaitses lisaks eelnenutele veel edukalt Erik Jelle.

Mirjam Lember soovis maalida midagi, mis on talle subjektiivselt oluline: ennast mereääres.

Mirjam Lember soovis maalida midagi, mis on talle subjektiivselt oluline: ennast mereääres.

Kunstikooli lõputöö on noore kunstniku iseseisev, juhendamata kunstiprojekt, mis väljendab autorile subjektiivselt olulist vabalt valitud vahendeid kasutades. Seekord olid noorte jaoks olulised nii petlik esmamulje kellegiga kohtumisel, ümbritsevate inimeste mõju meile, helgus, ärevus ja viha kui ka meid ümbritsevad pahed ja tarbijahääl kaubanduses.

Näitus on avatud Sally Stuudio projektiruumis Pärnu mnt 154 kuni 22. juunini E-N 11:00-17:00 ja 16. augustist kuni 10. septembrini E-R 11:00-19:00.

Tulge vaatama! On nii suurepärast maali kui joonistust, lavastuslikku foto, autobiograafilist videot ja installatiivset skulptuuri.