fbpx

Aitame noortel kunsti õppida!

AS Vunderi asutas oma 25ndal sünnipäeval heategevusliku fondi, et toetada noorte kunstiõpinguid Sally Stuudio kunstikoolis.

Kuidas?

Stipendiumile saavad kandideerida noored alates 13ndast eluaastast, kes soovivad tõsisemalt kunstiga tegeleda ning avada endale kaasaegse kunsti telgitaguseid, kuid kel puuduvad selleks piisavad rahalised võimalused.

Igal aastal antakse välja kuni 3 stipendiumi, mis katavad 50% ulatuses Sally Stuudio kunstikooli vastava õppeaasta õppemaksust. Õppetöö nõudeid eeskujulikult täitval õppijal on õigus taotleda fondist toetust kogu nominaalse õppeaja (4 aastat) vältel.

Millal?

Stipendiumile kandideerimise periood on mai kuni august, esimesed stipendiumid antakse välja 2017. aasta septembri alguses.

  1. aastal on dokumentide esitamise tähtaeg meiliaadressile annely@kunstikeskus.ee 24. august kell 11:00

Esitatavad dokumendid:

  1. Digiallkirjastatud lapsevanema avaldus
  2. Õppija motivatsioonikiri
  3. E-Portfoolio: 10-12 tööd vabal valikul (.Jpg, .png, .tiff, .mov)

Fondi esindajatel on õigus küsida täiendavat informatsiooni ja / või kutsuda kandideerija vestlusele. Fondi 2017-2018 õppeaasta stipendiumid avalikustatakse hiljemalt 11. septembril 2017. Stipendiumi saajaga sõlmitakse leping. Negatiivseid otsuseid fond ei kommenteeri.

Kutsu kunsti juurde ka hea sõber, kel siiani on ligipääs kaasaegsele kunstiharidusele olnud majanduslikul põhjusel keeruline! Kunst teeb head!