fbpx

Kunstipraktika 2017

Kunstipraktika, meremaal, 2006

Kunstipraktika, meremaal, 2006

3.–8. juulil ootavad meid Pivarootsi kadakad, kivid, kuldne rannamaastik ja sillerdav meri – sel aastal on laagri teema “Loodusvaatlus.” Kuue päeva jooksul võtame kaunist asupaigast maksimumi. Vaatleme, kogeme, joonistame, maalime, voolime, mängime ja lähme ekskursioonile Matsalu looduskeskusesse. Ühel õhtul peame teemapidu “Põlisrahvaste tantsud” ja teisel õhtul grillime.

Installatsioon "Inimese sisemusest", 2013

Installatsioon “Inimese sisemusest”, 2013

Sally Stuudio kunstipraktika toimub traditsiooniliselt  Lastekaitseliidu Õppe- ja Puhkekeskuses Pivarootsis. Programm on kahes vanuseastmes (7–12 ja 13–19), lisaks ühistegevused. Juhendajad: Anniki Kari, Kalli Kalmet, Minni Hein ja Alver Linnamägi.

Registreerimine: stuudio@kunstikeskus.ee või 641 8518.

Hind: 252 EUR*, sh registreerimistasu 80 EUR**

  • *sisaldab majutuse, toitlustuse, õppe- ja meelelahutusprogrammi; ei sisalda transporti Tallinnast Pivarootsi ja tagasi.
  • **registreerimistasu arve palume tasuda nädala jooksul. Praktikakohast loobumisel registreerimistasu ei tagastata.