fbpx

Aprill on Sallys jazzikuu!

Aprill on Sally Stuudios juba üle 10 aasta jazzikuu! Nii ka seekord – pane kuupäevad ja sündmused omale kirja ja tule kohale!

Johanna Mudist

Johanna Mudist, foto: Katariin Mudist

23. aprillil kell 12:30 toimub Telliskivi Loomelinnaku Punases majas juba traditsiooniline JazziMaal, kus seekord maalib muusikutele rütmid ja helivärvid ette noor ja andekas maalikunstnik, võrratu kolorist Johanna Mudist. Johannale on see juba teine ülesastumine JazziMaali raames – Sally Stuudio kunstikooli õpilasena maalis ta aastaid tagasi jazzirütme KUMU-auditooriumis.

Peale JazziMaali, orienteeruvalt kell 14 algab Vaba Lava ees Sally Stuudio õpilaste stencil-aktsioon, mille käigus saavad uue jazziliku hoogu kandva näo Pinksiklubi lauatennise lauad. Kell 16 mängitakse lauad sisse Eesti Esimese Muusikute Pinksiturniiri käigus. Kõik eelpoolnimetatud sündmused ootavad kaasaelajaid ja on publikule tasuta! 🙂

29. aprillil kohtuvad Sally Stuudio projektiruumis ARS-i kunstilinnakus (Pärnu mnt 154) kunstikooli õpilased ja noored muusikud, Jazz In Case liikmed, Anna Regina Kalk, Tobias Tammearu, Robert Nõmmann ja Ramuel Tafenau, et panna ühiselt proovile oma improviseerimise ja komponeerimise suutlikkus ning taasluua 20. sajandi alguse kaunite kunstide ühisloomise meeleolu – á la Kandinsky, Schönberg jt.

Vaata rohkem infot Jazzkaare veebil.

Jazzikuu sündmusi Sally Stuudios koordineerib Annely Köster. Küsi lisa annely@kunstikeskus.ee