fbpx

Kunstipraktika 2016

Sally Stuudio kunstipraktika “Piiri peal” toimub 27. juuni – 02. juuli 2016 Lastekaitseliidu Pivarootsi Õppe- ja Puhkekeskuses

Rannaranto2013Kunstipraktikale saabumine ja sealt lahkumine

Kogunemine: 27. juunil 10:00 – 11:00

Ametlik lõpetamine ja lahkumine: 02. juulil 14:30-17:00

Transport sinna ja tagasi: Kunstipraktikale ja sealt tagasi transpordi peab iga osaleja ise organiseerima. Autoga saab Tallinnast Pivarootsi nii: Tallinn-Haapsalu maanteed mööda tuleb sõita Ristile ja pöörata sealt Virtsu poole. 10 km enne Virtsut, Kõmsi külast 200 m edasi tuleb pöörata vasakule vanale Virtsu maanteele. Sõites umbes 1,5 km vana Virtsu maanteed mööda, näitab teeviit vasakule Pivarootsi küla poole. Jääb sõita 7 km mööda kruusateed. Tee peal tuleb nähtavale Pivarootsi küla silt ning edasi 500 m paremal, mere pool, on teelt nähtav tuuleveski. Tuuleveskist edasi paarsada meetrit hakkavad paremal paistma Pivarootsi Õppe- ja Puhkekeskuse kämpingud ning korvpalliplats. Oletegi kohal. Tallinnast on Pivarootsi 135 km, sõiduks võiks arvestada 2 – 2,5 tundi.

Kaardi leiad siit

Kunstipraktikale kaasa:

 • Palun tuua täidetud ja allkirjastatud osalejakaart hiljemalt 13. juuniks stuudiosse või saata postiga: Sally Stuudio, pk 3233, 10505 Tallinn. Digiallkirjastatud osalejakaart palun saata stuudio@kunstikeskus.ee
 • mugavad riided, mis ei karda kunstiga kokkupuudet,
 • mugav peakate (päike!) ja jalatsid nii kuiva kui vihmase ilma tarbeks,
 • vihmakeep või -kile,
 • soe kampsun,
 • ujumisriided, saunalina, hügieenitarbed,
 • peokostüüm ja –aksessuaarid teemal „Üle piiri“. Kostüümi valides võib mõelda eetikale, moraalile, kõlblusele. Missugune on äärmuslik liialdus, mille kohta võiks öelda, et on mindud üle piiri? Nii nagu omal ajal tõid punkarid konservatiivsemates inimestes esile pahameelt, võib mõelda, missugune välimus läheb tänases mõistes nö üle piiri 😉
 • päikesekreem, sääse- ja puugitõrjevahend,
 • nooremal grupil lemmikmänguasi või muu isiklik ese, mis aitab kodunt eemal olla,
 • vanemal grupil oma fotoaparaat või pildistav seade, kui võimalik,
 • natuke raha, laagris on väike müügikiosk, kust saab osta jäätist, karastusjooke jmt
 • minimaalselt muu vajalik kraam, ilma milleta kindlasti hakkama ei saa.

Programm

Krete Roopõld, 2014

Krete Roopõld, 2014

Sally Stuudio kunstipraktika toimub Pivarootsis, mis asub Läänemaa ja Pärnumaa piiril. Seekord keskendumegi sellele, mis asub piiri peal – nii otseses kui kaudses mõttes, kunstis, looduses ja inimestes. Programmis olevad kunstilised tegevused lähtuvad üldteemast, lisaks pakume lastele ja noortele üldharivat meelelahutusprogrammi ja võimalusi sportlikeks tegevusteks.

Noorema grupi (õpilased 7 – 12) kavas on joonistamine, maalimine, installatsioonide ja joonisfilmi tegemine.

Vanema grupi (13 – 19) kavas on foto, maalimine, joonistamine, performance.

Lisaks leiavad ühises programmis aset ühised kunstivõistlused, filmide vaatamine, spordimängud, ekskursioon Ranna Rantšosse, pidu teemal „Üle piiri“ ja grillõhtu.

Juhendajateks: Anniki Kari, Jane Remm, Kalli Kalmet, Alver Linnamägi ja Minni Hein.

Info

Jooksvalt: Kalli Kalmet, 641 8518 või 581 44946, stuudio@kunstikeskus.ee

Pivarootsis: Anniki Kari 562 65266 (noorem vanusegrupp) ja Alver Linnamägi 580 92191 (vanem vanusegrupp)