fbpx

Kunstipraktika 2016

livin_on_the_edge_by_puuxSally Stuudio kunstipraktika toimub Pivarootsis, mis asub Läänemaa ja Pärnumaa piiril. Seekord keskendumegi sellele, mis asub piiri peal – nii otseses kui kaudses mõttes, kunstis, looduses ja inimestes.

Kunstipraktika toimub Lastekaitseliidu Õppe- ja Puhkekeskuses Pivarootsis 27.06–02.07, programm kahes vanuseastmes (7–12 ja 13–19), lisaks ühistegevused: kunstivõistlused, filmide vaatamine, kunstimängud, ekskursioon Ranna Rantšosse, pidu ning grillõhtu. Juhendajad: Anniki Kari, Kalli Kalmet, Minni Hein ja Alver Linnamägi.

Registreerimine: stuudio@kunstikeskus.ee või 641 8518.

Hind: 235 EUR*, sh registreerimistasu 80 EUR

*sisaldab majutuse, toitlustuse, õppe- ja meelelahutusprogrammi; ei sisalda transporti Tallinnast Pivarootsi ja tagasi.