fbpx
Sally Stuudio fotorealistliku õlimaali kursus.

Fotorealistlik loodusmaal

Maali meistriklassi märts ja aprill on pühendatud fotorealistlikule loodusmaalile, juhendab Jane Remm. Tunnid toimuvad neljapäeva õhtuti 18:15 – 19:45 Sally Stuudios.

Sally Stuudio fotorealistliku loodusmaali kursus.

Detail õlimaalist “Rägastikud”, päises “Eesti mets”. Autor: Jane Remm

Kursuse eesmärgiks on tutvustada foto ja fotorealismi võimalusi looduse maalimisel. Tutvume fotorealismiga ning uurime, mismoodi kaasaegsed maalijad loodust on kujutanud. Süvendame õlivärvidega maalimise oskusi, õppides kasutama erinevaid maalimisviise.

Iga osaleja maalib foto järgi ühe suureformaadilise loodusvaate, fotot maaliliselt nihestades. Otsime, kuidas maali fotost eristada, tuues esile maalile ainuomaseid võimalusi. Olgu selleks siis värvi füüsilisuse rõhutamine, koloriidi muutmine, üldistamine või millegi maalimata jätmine – nagu pilt nõuab ja fantaasia lubab.

Kursuse tasu 140 / 100* EUR sisaldab tööks vajalikud vahendid ja materjalid, v.a. pintslid. Registreerimine stuudio@kunstikeskus.ee ja 641 8518

  • Kehtib Sally Stuudio kunstikooli õpilastele.