fbpx

Kassipass

Sally Stuudio koer Gracie otsustas ulatada oma suure ja tugeva abikäpa Kassiabi turvakodus oma päris kodu ootavatele kassidele. Miks? Sest igal loomal on õigus oma kodule ja Sallys oleme algusaegadest peale pööranud suurt tähelepanu loomadega sõbralikule kooskasvamisele.

MTÜ Kassiabi kiibib, ravib ja sotsialiseerib neid õnnetuid kasse, kes mingil põhjusel on jäänud ilma hoolitsevast kodust. Ja kui kass on taas tasakaalukas ja valmis astuma üle uue kodu ukse, püütakse talle päris oma kodu leida. Kuigi… see on päris raske. Sest kasse ja koeri, kes alles ootavad oma kodu, on kahjuks rohkem kui inimesi, kes oleks valmis oma koduukse neile avama. Ja siinkohal tulebki mängu Gracie, kes Sally õpilaste abiga kassidele passid meisterdas ning püüab kasside lood võimalikult paljude inimesteni viia, jagades neid oma Facebooki lehel.

Sally Stuudio kunstikool. Kassipass: Vasja. Autor:Iris Victoria Kaljaspolik

Kassipass: Vasja. Autor:Iris Victoria Kaljaspolik

Kassipass on tunnistus selle kohta, et tegemist on igati väärika kassimaailma kodanikuga, kes väärib uue kodu piiridest sisse laskmist. Passis on maalitud portree, millel kassi iga isikupärane näojoon ning kasuka koloriit on tõetruult jäädvustatud ning kirjas ka konkreetse kassi lugu – kes ta on ja kuidas ta Kassiabisse sattus. Samuti panid lapsed peale kassidega tutvumist kirja, mida igalt kassilt tema pererahvas õppida võiks. Mõni kass paistis silma sõbralikkusega ja teine jälle koostööoskustega.

Lapsed annavad passid kassidele üle ja iga kass saab oma passi uude koju minnes kaasa. Ja alates tänasest hakkab Sally koer Gracie oma Facebooki lehel kasse, nende lugusid ja passe tutvustama. Vaadake, jagage ja aidake kassidele Jõuluks oma kodu leida!
Vaata kassilugudega videot ja Lemmiklooma portaali kajastust.