fbpx
Sally Stuudio kunstikursus joonistuslik maal. Juhendaja Maria Kristiina Ulas.

Joonistuslik maal

Novembris ja detsembris võtab maali meistriklassi juhendamise järje üle Maria-Kristiina Ulas. Teemaks on joonistuslik maal – värviline joonistus, ühiselt püütakse selgust luua, mis on neil vahet ja kus on piirid. Osalema on oodatud maalihuvilised täiskasvanud ja noored.

Maria-Kristiina Ulas. Detail näituselt "Tere Jumalime" Disaini- ja Arhitektuurigaleriis. Tehniline teostus Mait Eerik

Maria-Kristiina Ulas. Detail näituselt “Tere Jumalime” Disaini- ja Arhitektuurigaleriis. Tehniline teostus Mait Eerik

Käe joonistame-maalimine lahti vildikate ja tushshiga, kursuse raames valmib figuraalne akrüülmaal lõuendil. Olulised märksõnad on kihilisus, joon, värv ja emotsioon.

Maria-Kristiina kirjutab on kursuse tutvustuseks: “Joonistus – see on punkt, joon, piirjoon, viirutus, täpitamine… aga nüüd on meil värvid! Me võime viirutada punasele rohelisega, lisada sinised täpid, roosad kriipsud, me võime kujutada või jätta kujutamata. Siluetti ja kontuuri saab tõlgendada maali vahenditega. Pintslitõmme, kihid üksteise peal, teravad kontrastid, sära ja effekt.”

Kursus toimub 5. novembrist 17. detsembrini neljapäeva õhtuti kell 18:15-19:45 Sally Stuudios Aia 13B. Kursuse õppemaks koos töövahenditega (v.a. pintslid) on 140 / 100* EUR. Registreerimine on avatud.

* Sally Stuudio Kunstikooli õpilastele.