fbpx

Tule kunstikooli!

NB! 2016-2017 õppeaasta tunniplaani avalikustame 20. mail!

Tule ja loo oma maailm Sally Stuudio kunstikoolis!

Sulle ei ole ükskõik, mis maailmas toimub? Sind huvitavad kultuur ja kunst? Kunst on Sinu jaoks enamat, kui pelgalt oskuslik joonistus või maal? Kui jah, on Sally Stuudio Kunstikool Sulle just õige koht!

Kunstikoolis on Sul võimalus koguda praktiline vaataja- ja loojakogemus, mis annab Sulle suurepärase aluse mõistmaks nii ennast, ümbritsevat maailma kui kunsti kogu selle mitmekesisuses.

Joonistamine, maalimine, kompositsioon ja värvusõpetus moodustavad stuudiotundide selgroo, tähelepanu pöörame nii natuurist kujutamisoskuste treenimisele kui loovust ja kontseptuaalset mõtlemist arendavale. Praktilist poolt tasakaalustavad kunstiajaloo ja -teooria õpingud, mis aitavad nähtavat ja loodavat sisukamalt mõista ning muudavad kunsti kui nähtuse põnevamaks. Kevadel toimuvad õpitut avardavad õppereisid Moderna Museeti Stokholmis ja mujale. Suvisel koolivaheajal toimub Pivarootsis kunstipraktika – 6 loomingulist päeva täis maalimist, uurimist, maa- ja tegevuskunsti, filmivõtteid ja pidusid.

Läbides Sally Stuudio 4 aastase õppekava, oled kindlasti rikkam sõpruskonna võrra ning saad eelprofessionaalsed oskused ja teadmised, mis annavad hea aluse jätkamaks õpinguid looverialadel ja mitte ainult 😉

Vt. õppekava

Registreeri kohe!