fbpx

Akvarelli-tehnikad ja rabamaastik

Käesolevast sügisest alustab Sally Stuudios taas maaliklass. Maalima on oodatud nii meie kunstikooli õpilased, vilistlased kui kõik maalihuvilised, eelnev kogemus pole oluline. Kahe-kolmekuuliste tsüklitena keskendume erinevatele maalitehnikatele.

Septembrist oktoobrini teeme tutvust akvarellmaali tehnikaga. Teoorias ja praktikas saab selgeks nii ühtlase (solid wash) kui hajutatud (graded wash) värvipinna maalimine, kihiline ja märjalt märjale akvarell, värvi eemaldamine nii kuivalt kui märjalt maalipinnalt, lisaks peotäis eriefekte ning tutvumine maalitintide ja akvarellide tugevuste ning nõrkustega. Kursuse lõpetab sügisvärvide talletamine rabas ehk vabaõhumaal.

Kursus toimub 10. septembrist kuni 29. oktoobrini neljapäeviti 18:15-19:45 stuudios + oktoobris üks hea ilmaga laupäev linnalähedases rabamaastikus. Juhendaja Anneli Laasi. Õppemaks 140/100* EUR sisaldab kõik tööks vajalikud töövahendid ja -materjalid v.a. pintslid.

  • * Sally Stuudio kunstikooli õpilastele.